diumenge, 28 de setembre del 2008

El relat-grunyit de la dona autoritària; presentem Matilda Gumespiérez.


La senyora Matilda Gumespiérez escriu aquesta nota al seu actual (de moment) marit:

"¡¡Senyor Manel Cervera!! ¿Com és possible?

Tu que a dures penes mereixes el nom de marit...

Un altre cop t'has deixat la teva habitació feta un camp de batalla i de bravante, amb els llibres escampats de la forma més deixada i bruta, i els cendrers sense buidar, i una olor extranya per tot arreu, que si no arribo a obrir les finestres quasi m'asfixio... i el terra ple de papers, que és quasi per relliscar... ¿Com pot ser que vós, marit meu, siguent un artista pintor de professió, no tingueu ni el més mínim art a l'hora d'endreçar l'habitació, que és el MÍNIM que podríeu fer algun cop?

Sapigueu que, per tal de no desendreçar més aquesta casa, he advertit als vostres quatre amigots de taberna que MAI MÉS tornin a trepitjar aquesta llar nostra, no sigui que els tregui a cops d'escombra. Ara, aprofitant que els vostres amics no vindran més aquí a deixar cendres de cigarret a la pica del lavabo, i que jo, dit sigui de pas, no tinc cap amiga que pugui venir a aquesta casa, la podré mantenir ben neta i lluent per a que estigui presentable, almenys per a nosaltres.

I que no us torni a veure mai més rondant d'aquesta forma una amiga meva... ¿Què significa això que estàveu parlant de futbol a dures penes uns minuts, ella i tu? I els carinyitos amb la criada, i les confiances amb ma germana... Sou ben bé un "sortit"!! Pocavergonya...

I feu el favor de no gastar-vos fins l'últim dels pocs cèntims que tingueu a la taberna!! Dues cerveses màxim cada setmana, i a callar. ¡¡I no li demaneu diners a cap dels vostres amics per a vicis!! Nosaltres som persones dignes i autosuficients, no captaires de carrer.

I feu-me el favor de no fer tant de soroll quan jo miro els meus Trimfitos a la televisió!! Quan no és per dedicar-vos a la vostra feina pictòrica, és per la ditxosa videoconsola de Nintendo, o és perquè us dóna per fer neteja a la casa sense el meu permís previ. ¡¡No interrompeu les meves distraccions quan estic concentrada!! ¿Entesos? ¿Oi que no cal pas que us ho deletregi?

Si no fós perquè, en el llit, sou apassionant, vehement, atractiu i sensual, ja us hauria engegat a fer punyetes fa temps. Però bé... suposo que una mica acostumadeta sí que encara ho estic a vós, vaja...

Us espera amb afecte perquè torneu abans de dos quarts de dotze de la nit, la vostra esposa...Matilda Gumespiérez.".

-----------------------------------------------
Ets cordialment benvingut al Forumstoa:
www.forum-stoer.forocatalan.com .

6 comentaris:

Andrea Kruithof ha dit...

Del·lirant. M'agrada molt el teu estil, és divertit.
En especial, m'ha fet gràcia la carta, com es desfoga la senyora d'un home que la posa dels nervis, però del que no es vol desempallegar (encara).
T'agregaré a blogs amics!!
Un bes!
Casperdut

endsi ha dit...

bon relat

endsi ha dit...

El bloc es molt bona idea, pero penso que estaria mes be que canviases el fons del bloc perque es igual que el meu, exactament igual i la gent o `podria confondre.

dibuixetsiversetsblocbonet ha dit...

Divertit, amb gràcia!
Ja et coneixia d'RC. Però no el blog.
Segueix!
PS. Encantat que m'hages visitat el 'dibuixets i versets?
Per ampliar les imatges i llegir els textos, fes 'clic' sobre la part de pàgina on apareix el dibuix i els poemes.

Omega ha dit...

Molt bo el text! Ja té sort el senyor Manel de deixar la seva esposa ben satisfeta a les nits que sinó...

Gràcies per passar-te pel meu bloc i per afegir-me a la teva llista de blocs jo t'afegeixo a la llista de planetes veïns. Ja ens llegirem!

Cuida't i sort!

Anònim ha dit...

Històries quotidianes. Carta d'una esposa al seu marit. Potser seria un recurs recomanable en els temps que corren, on gairebé ningú ja no té temps ni per parlar.

un plaer llegir el text.