dimarts, 2 de juny de 2009

El mandamassos de La Stoa contra els quatre grans frikies (una mica d'humor fictici no fa mal...)

Nota: la conversa d'aquest article està basada en una història de Batman, si bé amb alguna idea de collita pròpia meva. Gràcies a l'Home Ratpenat i al món de fantasia que l'envolta per donar-nos la possibilitat de fer aquest acudit.

Moment de la situació "real" d'aquest conte: els tres mandamassos de La Stoa, qui són: en Crom (qui ara escriu aquest article, servidor vostre, administrador primer stoer), en Mitnight Man (segon administrador de La Stoa, un seudònim és clar) i en Camp-a-través (possiblement el lector més habitual de les webs stoeres, un seudònim de nou), es troben tots tres en una habitació privada conversant sobre una amenaça en comú per a ells: el moviment de resistència frikie, ¿amenaça extingida o encara latent?. Aquests tres grans stoers no les tenen totes de ben segures, i volen contrastar opinions. I els trobem doncs, xerra que xerra sobre aquest tema...

Ho sentim pels perfeccionistes, però la conversa ja està en un moment avançat (¿potser t'has adormit una mica?) i ara en Crom (servidor, en tercera persona) està fent els darrers repassos a la conversa. Escoltem amb atenció:

- ... i aleshores, estimadíssims colegues de causa, els líders frikies, segons la meva sospita s'estan preparant per a fer una gran ofensiva per apoderar-se de les webs del món internàutic.

- ¿Com és possible? - diu en Mitnight. - ¿Volen potser apoderar-se de La Stoa, incloent els articles d'Osset de Peluix, els xistes de Montilla, i els articles de filosofia?

- ¡¡Si es tractés d'un de sol, de líder frikie, doncs potser!! Però els seus objectius arriben més lluny....

- ¡¡Ostres!! - diu en Camp-a-través; - ¿potser es volen apoderar de La Stoa sencera, de la Stoapèdia, i del Forumstoa, amb tots els seus articles i continguts?

- ¡¡Si es tractés només de dos, potser!! - diu el líder stoer, - Però les seves ambicions van fins més lluny...

- ¡¡Oh, no, és horrible!! - insisteix en Camp-a-través; - ¿Així, volen conquerir per la força tot l'Internet stoer, sense deixar un sol mega de memòria lliure d'ells?

- ¡¡Si es tractés només de tres, potser!! Però tractant-se, com és en realitat, de quatre líders del moviment frikie de la resistència, la seva finalitat hauria de ser... ¡¡tot l'internet sencer de parla catalana!!

(I uns espantats Mitnight i Camp-a-través només empassen saliva...).

¿Aconseguiran els líders frikies el seu objectiu de monopolitzar amb ma de ferro les webs stoeres i catalanes? ¡¡Si vols esbrinar-ho, estigues atent a l'ordinador i ho sabràs a la següent stoa-hora, al següent stoa-canal!! Tatxin, tatxin...

------------------------------------------------------------------------------I conte acabat, si no és una ficció és realitat. Salut pergamins!!!

------------------------------------------------------------------------------

Et convidem a visitar el Forumstoa.

2 comentaris:

Rayken ha dit...

Thanks for sharing this information, if you need more information visit now!
Marijuana Vapes
Edibles Canada
Marijuana Concentrates Canada

Rayken ha dit...

Thanks for sharing this information, if you need more information visit now!
cannabis flower canada
cannabis edibles canada
online dispensary canada