dimarts, 2 de juny del 2009

El mandamassos de La Stoa contra els quatre grans frikies (una mica d'humor fictici no fa mal...)

Nota: la conversa d'aquest article està basada en una història de Batman, si bé amb alguna idea de collita pròpia meva. Gràcies a l'Home Ratpenat i al món de fantasia que l'envolta per donar-nos la possibilitat de fer aquest acudit.

Moment de la situació "real" d'aquest conte: els tres mandamassos de La Stoa, qui són: en Crom (qui ara escriu aquest article, servidor vostre, administrador primer stoer), en Mitnight Man (segon administrador de La Stoa, un seudònim és clar) i en Camp-a-través (possiblement el lector més habitual de les webs stoeres, un seudònim de nou), es troben tots tres en una habitació privada conversant sobre una amenaça en comú per a ells: el moviment de resistència frikie, ¿amenaça extingida o encara latent?. Aquests tres grans stoers no les tenen totes de ben segures, i volen contrastar opinions. I els trobem doncs, xerra que xerra sobre aquest tema...

Ho sentim pels perfeccionistes, però la conversa ja està en un moment avançat (¿potser t'has adormit una mica?) i ara en Crom (servidor, en tercera persona) està fent els darrers repassos a la conversa. Escoltem amb atenció:

- ... i aleshores, estimadíssims colegues de causa, els líders frikies, segons la meva sospita s'estan preparant per a fer una gran ofensiva per apoderar-se de les webs del món internàutic.

- ¿Com és possible? - diu en Mitnight. - ¿Volen potser apoderar-se de La Stoa, incloent els articles d'Osset de Peluix, els xistes de Montilla, i els articles de filosofia?

- ¡¡Si es tractés d'un de sol, de líder frikie, doncs potser!! Però els seus objectius arriben més lluny....

- ¡¡Ostres!! - diu en Camp-a-través; - ¿potser es volen apoderar de La Stoa sencera, de la Stoapèdia, i del Forumstoa, amb tots els seus articles i continguts?

- ¡¡Si es tractés només de dos, potser!! - diu el líder stoer, - Però les seves ambicions van fins més lluny...

- ¡¡Oh, no, és horrible!! - insisteix en Camp-a-través; - ¿Així, volen conquerir per la força tot l'Internet stoer, sense deixar un sol mega de memòria lliure d'ells?

- ¡¡Si es tractés només de tres, potser!! Però tractant-se, com és en realitat, de quatre líders del moviment frikie de la resistència, la seva finalitat hauria de ser... ¡¡tot l'internet sencer de parla catalana!!

(I uns espantats Mitnight i Camp-a-través només empassen saliva...).

¿Aconseguiran els líders frikies el seu objectiu de monopolitzar amb ma de ferro les webs stoeres i catalanes? ¡¡Si vols esbrinar-ho, estigues atent a l'ordinador i ho sabràs a la següent stoa-hora, al següent stoa-canal!! Tatxin, tatxin...

------------------------------------------------------------------------------



I conte acabat, si no és una ficció és realitat. Salut pergamins!!!

------------------------------------------------------------------------------

Et convidem a visitar el Forumstoa.

1 comentari:

Rayken ha dit...

Thanks for sharing this information, if you need more information visit now!
cannabis flower canada
cannabis edibles canada
online dispensary canada